I erhvervsområder er epoxy gulve ideelle, fordi de kan tåle både lette og tunge belastninger, så har man områder, hvor mange mennesker færdes, eller der skal stilles og flyttes tunge enheder, kan epoxy gulve byde på hårdførhed og slidstyrke.

Vi kan lægge lige den farve epoxy gulve, du gerne vil have. Vi kan tone det i uendeligt mange nuancer, og dermed kan du selv vælge, hvilken stil, du ønsker i rummet. Særligt er epoxy gulve meget populære, hvis man ønsker at fremhæve ”New Yorker-stilen” med det rå look.

Epoxy gulve kan skabe nyt liv i rummet

Hvad enten du har et nyt eller et gammelt betongulv, kan epoxy gulve lægges udover. Med andre ord kan Malermester R. Jacobsen friske dit gamle gulv og dine rum op, så du får et helt nyt og meget slidstærkt gulv.

Vi rådgiver meget gerne om farvevalg mm i forbindelse med dit valg af epoxy gulve, og vi tager altid udgangspunkt i dit og dit firmas behov for nye gulve i private hjem eller i virksomheden.

  • Ønsker du et slidstærkt gulv, kan det gøres helt skridsikkert afhængig af, hvilken mængde sand, der tilsættes, inden gulvet hærder op
  • Ønsker du et helt glat gulv, kan vi helt undlade at tilsætte sand
  • Uanset hvad du vælger, kan vi lave gulvet, som du ønsker – glat eller antiskrid – valget er dit

Vi laver epoxy gulve til meget konkurrencedygtige priser – spørg bare!

Hver dag kører vi ud i Roskilde og omegn, men også landsdækkende, for at lægge smukke epoxy gulve – og vi ved, at vores priser gør os endnu mere populære.

Vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til epoxy gulve og give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 27 11 61 14 – så er vi på vej!

Vi har mere end 15 års erfaring i malerarbejde