Malerarbejde fra første spartling til malingen er tør – og gulvet lagt

Vi tager altid udgangspunkt i at starte med en dialog med dig som kunde for at kortlægge dine behov for malerarbejde. Og her yder vi gerne vejledning om, hvilke løsningsmuligheder der er bedst til en given opgave. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du får malet dine døre og vinduer, og hvilken slags maling, der bruges – ligesom vi har den faglige ballast der gør, at vi kan anvende den helt rigtige teknik, så du får det bedste resultat. Du skal jo se på det mange år frem – og glædes over godt malerarbejde.

Vi rykker gerne ud med kort varsel, hvis du pludselig står med en eller flere flyttelejligheder eller butikslokaler, der skal have udført malerarbejde inden for en kort frist. Det bliver ikke noget makværk af den grund – vi planlægger os ud af det.

Det er vigtigt for at opnå et godt resultat, at forarbejdet er i orden, så vi klarer afrensning af maling, afdampning af tapet og udbedring af revner og ujævnheder og spartling, inden vi går i gang. Et godt forarbejde er den halve løsning. Solidt malerarbejde eller tapetsering er den anden halvdel. Og som prikken over i’et kan vi lægge et flot epoxy gulv.

Lad os drøfte dit ønske om malerarbejde i dag

Vi kører landsdækkende men primært i Roskilde i omegn, og kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker til malerarbejde og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefon 27 11 61 14 – så er din maler på vej!

Vi har mere end 15 års erfaring i malerarbejde